Regjistrohu!

BËHU PJESË E GRUPEVE NË ICTSLAB

Bashkoju komunitetit prej 30 milion fëmijësh kreativ nga e gjithë bota

Blog

23
Jun
Pozicione vakante pune në ICTSlab

ICTSmedia ka hapur pozicione vakante pune si Instruktor në STEM për fëmijë dhe adoleshentë, dhe asistent instruktor për fëmijë dhe […]

Posted in: Njoftim,
18
May
Shkolla e Verore e Kodimit në ICTSlab hap regjistrimet, fëmijët mësojnë kodim përmes argëtimit

Qendra Laboratorike e aftësive të shek. 21 ICTSlab hapi regjistrimet për Shkollën Verore të Kodimit për grupmoshat 8-12 vjeç dhe […]

Posted in: News, Njoftim,
03
Feb
PONDER: the programme that addresses the issue of critical thinking; a 21st century essential for Albanian youth

ICTSlab successfully implemented a three-day social programme for youth, PONDER, to empower youth with critical thinking skills. A total of […]

Posted in: News,

Partneret

ABONOHU ME E-MAIL
DHE PRANO LAJMET NGA ICTSLAB

Please wait...