Regjistrohu!

BËHU PJESË E GRUPEVE NË ICTSLAB

Bashkoju komunitetit prej 30 milion fëmijësh kreativ nga e gjithë bota

Blog

03
Feb
PONDER: programi që adreson aftësinë e të menduarit kritik; thelbësore për të rinjtë e Shqipërisë në shekullin e 21

ICTSlab, zhvilloi programin tre ditor social-rinor PONDER për të pajisur të rinjtë me aftësinë e të menduarit kritik. 45 të […]

Posted in: Njoftim,
Tags: ICTSmedia, Ponder, UNICEF,
02
Feb
Kampionati Kombëtar i Kodimit, që do t’i kthejë të rinjtë nga përdorues, në krijues

Teknologjia ka transformuar edukimin, por ndërsa fëmijë dhe studentë mësojnë sesi ta përdorin atë, rrallë herë mendojnë sesi funksionon e […]

Posted in: Njoftim,
Tags: JUTH APP, Vodafone Albania,
11
Oct
ICTSlab thirrje e hapur për trajnerë JAVA, React JS dhe Web Development

Pozicioni: Trajnerë në JAVA, React JS, Web Development Afati i fundit i aplikimeve: 24 Tetor 2020 Data e Fillimit: Nëntor […]

Posted in: News, Njoftim,

Partneret

ABONOHU ME E-MAIL
DHE PRANO LAJMET NGA ICTSLAB

Please wait...