Evente

Qendra me e re ICTSlab e pozicionuar ne rrugen e Elbasanit, në krah të Ambasades se USA ne Tiranë është ndalesa juaj e ardhshme nëse jeni një sipërmarrës, freelancer, student, ose thjesht dëshironi të flisni për teknologji të re nen shoqerine e nje ambienti diverse, inspiruese, agile, me nje larmishmeri moshash te pjesemarresve qe nga femijet 8 vjec e deri tek sipermarresit e rinj
apo akademiket.

Si anëtar i planprogrameve ICTSlab, apo aktiviteteve sistematike, ju do të keni akses në të gjitha evenimentet dhe workshop-et e organizuara nga ICTSlab, por mbi te gjitha ju do të përfitoni nga

ICTSlab – A creative & Innovation learning space

aksesi në rrjetin e fortë të njerëzve sipërmarrës dhe kompanive inovative.
Albanian ICT Awards do te vazhdoje te jete nje nder evenimentet me te rendesishme qe organizohet ne trojet shqiptare me fokus ne ICT, dhe do te mbeshtetet nga ICTSlab.
ICTSmedia do te vazhdoje me te organizoje evente te tjera me permasa rajonale e lokale, te cilat do ti vijne ne ndihme te gjithe te rinjeve, me qellimin e vetem te ekspozimit te vlerave me te mira shqiptare kundrejt rajonit dhe tregut nderkombetar.

Ceremonia e hapjes së qendrës ICTSlab
08/02/2023
Rruga Stavro Vinjau Nd.2, H.9, Ap.7 (Rruga e Elbasanit), Tirana, Albania