SIGN UP!

BECOME PART OF THE GROUPS IN ICTSLAB

Join the community of 30 million creative children from around the world

Blog

09
May
Më 25-27 Maj një hakaton virtual vihet në kërkim të zgjidhjeve dixhitale për bizneset Shqiptare

Thuhet se nevoja është nëna e të gjitha shpikjeve dhe inovacioneve dhe mobilizimi i hakatonëve që erdhi si pasojë e […]

Posted in: Njoftim,
02
Apr
Trajnime falas nga ICTSlab, 20 të rinj do të mësojnë gjuhën e programimit më kërkuar në botë

Laboratori multi-funksional i inovacionit ICTSlab vjen me një tjetër mundësi të artë për të gjithë të rinjtë e kthyer nga […]

Posted in: Njoftim,
Tags: Python,
20
Mar
ICTSmedia launches innovative Virtual Lab, online coding classes for students and instructors in Albania and diaspora

Thanks to a long and fruitful experience in the field of Information and Communication Technology, and with the support of […]

Posted in: News,

SUBSCRIBE WITH E-MAIL
AND RECEIVE NEWS FROM ICTSLAB

Please wait...