TRENDING COURSES

Your chance to be a trending expert in IT industries and make a successful career after completion of our courses.

BOOKS & LIBRARY

Masterstudy is one of the world’s busiest public library systems, with over 10 million books, movies and other items to borrow.

CERTIFIED TEACHERS

Get professional education and reliable consultation by our team of certified teachers and instructors.

CERTIFICATION

Upon successful completion receive a certificate showing your achievement for completing one of our rigorous classes.

POPULAR COURSES

[stm_featured_products per_row=”4″ order=”ASC” orderby=”title” show_price=””]

CENTER ACHIEVEMENTS

Here you can review some statistics about our Education Center

Foreign followers
Classes complete
Students enrolled
Certified teachers

RECENT POSTS

14
Aug
ICTSlab sjell planprogramin risi OpenAI me profesorë të specializuar Amerikanë

Inteligjenca artificiale do të formësojë të ardhmen tonë më shumë se çdo inovacion tjetër që do të shoqërojë këtë shekull. […]

Posted in: News, Njoftim,
Tags: OpenAI, Python,
20
Jul
Më 27-28 Korrik në ICTSlab organizohet maratona e redaktimit Wikivoyage për zgjerimin e përmbajtjes turistike të Shqipërisë dhe Kosovës

Me synimin për të zgjeruar përmbajtjen turistike të Shqipërisë dhe Kosovës me datë 27 dhe 28 Korrik Grupi i Wikimedianëve […]

Posted in: Njoftim,
15
Jul
ICTSlab, UNICEF Albania dhe Bashkia Tiranë organizojnë workshop me tematikë sigurinë në internet

Qendra laboratorike multifunksionale ICTSlab në bashkëpunim me UNICEF Albania dhe Bashkinë Tiranë organizon workshopin e hapur në Pedonalen Murat Toptani […]

Posted in: Njoftim,
Tags: Friendly Wi-Fi,

STAY TUNED WITH US

Subscribe now and receive weekly newsletter with educational materials, new courses, interesting posts, popular books and much more!

Your e-mail address
Please wait...

YOU CAN LEARN

[stm_product_categories per_row=”6″ title_align=”center” box_text_color=”#ffffff” css=”.vc_custom_1434435214399{padding-top: 34px !important;padding-bottom: 14px !important;}”]

GET THE COACHING TRAINING
BY
ADAM JONES FOR FREE

It’s limited seating! Hurry up

VIDEO TOUR