Ceremonia e inagurimit të ICTSlab

ICTSmedia si shtëpia më e madhe botuese në rajon në fushën e teknologjisë dhe informacionit, të Enjten bëri lançimin zyrtar të qendrës laboratorike për edukim dhe inovacion #ICTSlab. Prezent në këtë inagurim ishin shumë personalitete të ndryshme nga qeverisja lokale e qendrore, ambasadorë, zv ministra, donatorë të misioneve ndërkombëtare, bashkëpunëtorë e partner tradicional në rrugetimin e #ICTSmedia #ICTAwards.

ICTSlab Gallery