Regjistrohu!

BËHU PJESË E GRUPEVE NË ICTSLAB

Bashkoju komunitetit prej 30 milion fëmijësh kreativ nga e gjithë bota

Blog

14
Aug
ICTSlab sjell planprogramin risi OpenAI me profesorë të specializuar Amerikanë

Inteligjenca artificiale do të formësojë të ardhmen tonë më shumë se çdo inovacion tjetër që do të shoqërojë këtë shekull. […]

Posted in: News, Njoftim,
Tags: OpenAI, Python,
20
Jul
Më 27-28 Korrik në ICTSlab organizohet maratona e redaktimit Wikivoyage për zgjerimin e përmbajtjes turistike të Shqipërisë dhe Kosovës

Me synimin për të zgjeruar përmbajtjen turistike të Shqipërisë dhe Kosovës me datë 27 dhe 28 Korrik Grupi i Wikimedianëve […]

Posted in: Njoftim,
15
Jul
ICTSlab, UNICEF Albania dhe Bashkia Tiranë organizojnë workshop me tematikë sigurinë në internet

Qendra laboratorike multifunksionale ICTSlab në bashkëpunim me UNICEF Albania dhe Bashkinë Tiranë organizon workshopin e hapur në Pedonalen Murat Toptani […]

Posted in: Njoftim,
Tags: Friendly Wi-Fi,

ABONOHU ME E-MAIL
DHE PRANO LAJMET NGA ICTSLAB

Please wait...