Regjistrohu!

BËHU PJESË E GRUPEVE NË ICTSLAB

Bashkoju komunitetit prej 30 milion fëmijësh kreativ nga e gjithë bota

Blog

15
Jul
ICTSlab, UNICEF Albania dhe Bashkia Tiranë organizojnë workshop me tematikë sigurinë në internet

Qendra laboratorike multifunksionale ICTSlab në bashkëpunim me UNICEF Albania dhe Bashkinë Tiranë organizon workshopin e hapur në Pedonalen Murat Toptani […]

Posted in: Njoftim,
Tags: Friendly Wi-Fi,
01
Jul
ICTSmedia ofron pozicione vakante pune në Tiranë dhe Korçë

Shtëpia botuese lider në fushën e teknologjisë në rajon ICTSmedia ka hapur pozicione vakante pune si Instruktor në STEM, dhe […]

Posted in: Njoftim,
01
Jul
Përmbyllet aventura inovative e fëmijëve të parë në Kampin Veror të Teknologjisë në ICTSlab

Kampi Veror i Teknologjisë organizuar nga Qendra Laboratorike ICTSlab hapi dyert në Tiranë më 17 Qershor për fëmijët që janë […]

Posted in: Njoftim,
Tags: Summer Tech Camp,

ABONOHU ME E-MAIL
DHE PRANO LAJMET NGA ICTSLAB

Please wait...