Regjistrohu!

BËHU PJESË E GRUPEVE NË ICTSLAB

Bashkoju komunitetit prej 30 milion fëmijësh kreativ nga e gjithë bota

Blog

24
Feb
Fakte interesante rreth fëmijëve që kodojnë

Fëmijët që kodojnë janë ndryshe. Ata mendojnë dhe veprojnë ndryshe sepse ndërsa mësojnë për të koduar, ata fitojnë disa aftësi […]

Posted in: Njoftim,
12
Jan
Më 25 Janar Korça Digital Weekend për sensibilizimin dhe inkurajimin e të rinjve rreth aftësive dhe ekonomisë dixhitale

Nën moton “Korça jo vetëm e bukur, por edhe inovative,” Bashkia e Qytetit në bashkëpunim me qendrën laboratorike ICTSlab, Vigan […]

Posted in: Njoftim,
17
Dec
Pse kodimi është një investim në të ardhmen e fëmijës suaj

Në ekonominë e ditëve të sotme, ekziston një nevojë urgjente për njerëz me aftësi koduese të cilët u përshtaten kërkesave […]

Posted in: Njoftim,

ABONOHU ME E-MAIL
DHE PRANO LAJMET NGA ICTSLAB

Please wait...