Regjistrohu!

BËHU PJESË E GRUPEVE NË ICTSLAB

Bashkoju komunitetit prej 30 milion fëmijësh kreativ nga e gjithë bota

Blog

24
Jun
Kodimi do të bëhet “Anglishtja e Re”

Tim Treis i cili studion Bioteknologji Molekulare në Universitetin Heidelberg, e di sesa i rëndësishëm është menaxhimi i informacionit. Pavarësisht […]

Posted in: Njoftim,
01
Jun
Kreativët Sllovakë vizitojnë Tiranën, diskutohen sfidat e Industrisë Kreative në Shqipëri

Më 30 dhe 31 Maj në qendrën laboratorike ICTSlab në Tiranë zuri vend Akademia Kreative me pjesëmarrjen e ekspertëve Sllovakë […]

Posted in: Njoftim,
10
May
Qendra Laboratorike ICTSlab organizon për fëmijët 7-14 vjeç ICT Summer Bootcamp

Pavarësisht nëse vini nga bota e kompjuterit apo nga një fushë krejt tjetër, bootkampet në fushën e teknologjisë ju japin […]

Posted in: Njoftim,

ABONOHU ME E-MAIL
DHE PRANO LAJMET NGA ICTSLAB

Please wait...