Regjistrohu!

BËHU PJESË E GRUPEVE NË ICTSLAB

Bashkoju komunitetit prej 30 milion fëmijësh kreativ nga e gjithë bota

Blog

12
Jan
Më 25 Janar Korça Digital Weekend për sensibilizimin dhe inkurajimin e të rinjve rreth aftësive dhe ekonomisë dixhitale

Nën moton “Korça jo vetëm e bukur, por edhe inovative,” Bashkia e Qytetit në bashkëpunim me qendrën laboratorike ICTSlab, Vigan […]

Posted in: Njoftim,
17
Dec
Pse kodimi është një investim në të ardhmen e fëmijës suaj

Në ekonominë e ditëve të sotme, ekziston një nevojë urgjente për njerëz me aftësi koduese të cilët u përshtaten kërkesave […]

Posted in: Njoftim,
13
Dec
Më 20 Dhjetor Tech Community Meetup & Xmas bashkon në Tiranë mbi 100 startupe, mentorë, investitorë dhe sipërmarrës

Po i afrohemi një periudhe festive të vitit dhe një prej arsyeve pse konsiderohet e tillë është se njerëzit bashkohen […]

Posted in: Njoftim,

ABONOHU ME E-MAIL
DHE PRANO LAJMET NGA ICTSLAB

Please wait...