Përfito ofertën tani!

Hapen aplikimet per akademine e femijeve. Qendra ICTSlab ofron kushte optimale per edukimin ne menyre zbavitese te femijeve si dhe nje ambient te sigurt, komod dhe te qete.

Me ofertën “Back to school” nga ICTSlab
Përfitoni 24 orë (3 muaj) kurse në përgatitijen e fëmijëve për sfidat e shekullit 21.